måndag 21 november 2016

Föreläsning och Julerbjudande 2016

Privatlektioner, föreläsningar, workshops och kurser och andra erbjudanden i Alexanderteknik
Ordinarie lektionspris: 650 kr (fråga om pris för studenter, arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer)
Lektionspaket: 5, 10 eller 20 lektioner till rabatterat pris
För att pröva Alexanderteknik rekommenderas 1-5 lektioner.
Du kommer att kunna få en ny upplevelse och erfarenhet av en lättare, friare och mer balanserad kropp och hur detta påverkar sinnet, såväl tankar som känslor.

För att få så mycket erfarenhet av Alexanderteknikens principer så att du själv kan använda dem i din vardag för att komma tillrätta med spänningar och blockeringar rekommenderas 15-20 lektioner

För att fortsätta att utveckla dig själv genom Alexanderteknik kan du boka lektioner med jämna mellanrum för påminnelse och för att lära dig mer.

 Alexanderteknik är en metod, ett förhållningsätt som du kan använda dig av i allt du gör, när du vill och hur mycket du vill.


Välkommen till en spännande och mycket lärorik resa!


Julerbjudande 2016

......kommer snart.....


Föreläsning på skobutiken FreeFoot 7 december

"Håll huvudet högt hela vinter - om hållning och balans"

Skobutiken FreeFoot på Rosenlundsgatan i Göteborg firar 2-årsjubileum nu i december. Magnus Björkholm som äger och driver butiken vill hjälpa dig att hitta skor som är bra för dina fötter och därmed bra för hela dig.  Skor, träningsskor, kängor, stövlar, barnskor och sandaler som gör att dina fötter har plats för tårna och ger dig bra kontakt med marken. Han anordnar Barfotadagar och i höst olika föreläsningar.
Alexanderteknik och bra skor är en bra mix. Fötternas kontakt med marken och huvudets riktning uppåt ger dig möjlighet att låta hela kroppen fungera så bra som möjligt.
Den 7/12 ger jag en föreläsning där klockan 18.00:




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar